LOMBOS EL MARCI & A JUHÁSZ ATTILA JAZZ QUARTET – Popipari paripa

Új klippel jelentkezik Lombos El Marci és a Juhász Attila Jazz Quartet. A Gold Record gondozásában megjelent “Voodoopest” című smooth jazz albumhoz elkészült második kisfilm ugyanannak a Balogh Balázsnak a munkája, aki a “Voodoopest” lemezborítóját, valamint az előző, “Lombos úr (Áfatartozás)” című videót is készítette.

“A ‘Popipari paripa‘ című dal egyfajta görbe tükröt tart a hazai popbiznisz szereplői elé, aminek persze én is ugyanúgy részese vagyok. Nem akar bántani senkit, csak felidézi azokat az időket, amikor bérelt limuzinnal érkeztek a díjátadókra az aktuális popsztárok, miközben a szép nagy autó alig pár sarokkal odébb indult. A csillogás és a máz alatt ott van a szerethető csóróság, aminek én is részese voltam annak idején. Az egyik ilyen sztori, hogy zenészként mindannyian vadiúj szponzorcuccokban feszítettünk, miközben arra nem volt pénzünk, hogy kimenjünk a Szigetre, sőt, olyan is volt, hogy az előző albérlő által otthagyott hurutoldó gyógytea füvéből sodortunk cigit, miközben menő poplemezekbe dolgoztunk be. De én az egészet nagyon szeretem… És sokszor a háttér sokkal szerethetőbb és értékesebb, mint a külső máz” – kommentálta Lombos el Marci a dal szövegét.

A Lombos el Marci & a Juhász Attila Jazz Quartet produkció legközelebb október végén látható egy exkluzív lakáskoncert keretén belül, addig is letölthető a “Popipari paripa” című dal, amihez néhány napja elkészült egy vadonatúj videóklip is.