TWINNER – Another May

A Twinner egy 21 éves testvérpár. 10 éve énekelnek (együtt), most pedig “Another May” című új dalukkal a rádiókat és a slágerlistákat szeretnék ostromolni. Olyan szerzőpáros segíti ebben őket, mint Szabó Zé és Csarnai Bori, akiknek a legutóbbi közös szerzeménye, a “Pioneer” az Eurovízióig repítette Freddie-t.

László Kata és Attila tehetségére az iskolában figyeltek fel, majd rendszeresen léptek fel komáromi rendezvényeken. Kata hegedülni, Attila dobolni tanult, eközben mindketten énektanárhoz jártak, 13-14 évesen már A dzsungel könyvében kaptak szerepet. 2012-ben az X-Faktorban váltak széles körben ismertté, a legjobb 50-ig jutottak. Ezután Malek Miklóssal Los Angelesben vették fel a “Dallam a fejemben” című dalt, amihez egy látványos amerikai klipet is forgattak.

Attila kommunikációt és marketinget tanul Budapesten, Kata a Kőbányai zenestúdió hallgatója, sokat köszönhet Babos Gyulának. A Twinnert alkotó páros jelenleg akusztikus formációkban énekel, ám most egy olyan dallal jelentkeznek, ami segíthet nekik abban, hogy egy ország megismerje őket.